BejelentésTENGERENTÚL
Amerikai szállodai munkák

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.
Honlapunk folyamatos fejlesztés alatt van! Esetleges apróbb hibákért elnézést kérünk.

Felhívás! Keresünk 2000-2009 között megjelent "Apró" hírdetési újságokat. ( borsodi, hevesi, nógrádi, szabolcsi) Ezen kívűl, a dunántúlon megjelent "Bazár" nevű hírdetési újság ezen időszak közötti példányait. Fizetünk érte! Bővebben erről, a "Felhívás" menüpontban olvashat.

Üdvözöljük!

Honlapunk azért jött létre, hogy segítséget nyújtson azok számára, akik szeretnének az USA területén munkát vállalni. Reméljük honlapunk olvasása hasznos lesz, és sokak jövőjét fogja befolyásolni pozitív irányban. Kérjük minden menüpontot olvasson el figyelmesen, mert ezekben mindent megtalál. Sokan írják levélben, hogy menni szeretnének, és hogy adjunk pontos tájékoztatást. Oldalunkon minden információt megtalál, ha szán rá időt. A jelentkezés teljesen ingyenes. Ezen kívül bármi, az USA-val kapcsolatos kérdéssel és kéréssel fordulhat felénk. Pl: Vásárlás,(autó, ingatlan, hajó, stb ) letelepedés, társkeresés, utazás, utazás szervezés, stb.


Önéletrajzokat a következő személyektől várjuk:

-Akik tényleg dolgozni akarnak!
-Akiknek minden feltétel adott: Legalább még egy évig érvényes újtipusú (ami nem kék) útlevél, anyagiak, stb. ( Önéletrajzában kérjük tüntesse fel útlevele kiállítási, illetve lejárati dátumát! )

Iroda címe: Ganz Danubius Irodaház 1138 Budapest, XIII. Váci út 184. 3. emelet, 313 sz. iroda.

Megbeszélés kizárólag időpont egyeztetés alapján!

Jelentkezés menete mindig a következő: Ön küld nekünk egy fényképes önéletrajzot. Mi visszajelzünk önnek egy telefonos elérhetőséggel. Ezek után beszélünk meg egy személyes interjút.

Információt kérjük e-mailban kérjen.  usaszallodamunka@gmail.com

Leggyakoribb kérdések:

Jelentkezhetnek párok is? Igen! Együtt tudnak lakni, és dolgozni.

-Van önöknél külföldi állás nyelvtudás nélkül is? Igen!

-Lesz ott több magyar? Igen! Ismerni fog 40-50 magyart, lakni fog 3-4-el, és dolgozni fog 6-12-vel.

-Miért nem feltétel néhol a nyelvtudás? A fent említettek miatt.

-Segítenek a papírok intézésében, és az utazás megszervezésében? Természetesen mindenben segítünk.

-Milyen korosztály dolgozik kint? A 18-56 éves között. Nekünk nem a kor, ha nem a teljesítmény számít.

-Mennyi pénz kell ahhoz, hogy belevághassak? Mindennel együtt minimum 380 ezer forint. Ez fedezi az utazást, illetve a kezdeti lépéseket.

-Miért nincs az irodának telefonszáma? Van, de ha kitesszük az oldalra, akkor rengeteg  fölösleges telefonhívást kapunk. Mennyi a fizetés, milyen munkák vannak, mennyibe kerül a szállás, stb? Ezek mind le vannak írva pont azért, hogy már az elején pontos tájékoztatást kapjon a kedves ügyfél. Mi pedig végezhetjük a munkánkat ahelyett, hogy egész nap olyan kérdésekre válaszolnánk, ami már meg van válaszolva oldalunkon. Miután elküldi a fényképes önéletrajzát, a válaszlevelünkben benne lesz összes elérhetőségünk.

Igaz az, amit az interneten írnak? "Nem engednek be az USA-ba, illetve ez nagyon nehéz." Nem igaz! 16 év alatt sok ezer emberünkből egyet nem engedtek be. Úgy berugott a gépen, hogy tolókocsin tolták le, és "kultúráltan viselkedett". Természetesen joguk van nem beengedni valakit, de ennek nyomós oknak kell lenni.

Miért nincs "rendes" weblapuk, csak ez az ingyenes 5mp? Van: www.kulfoldimunkausa.com Viszont a legfrissebb információkat ezen az oldalon találja meg. Ezt könnyebb kezelni, ezért használjuk.

Fontos figyelmeztetés!

Sokan jönnek az irodánkba és mesélik el, hogy hogyan verték át őket USA, vagy külföldi munkával kapcsolatosan. Sajnos elég rossz híre van ennek a "szakmának".  Sok a "szerencse vadász", akik gátlástalanul hazudoznak anyagi hasznot remélve. Viszont azt kell mondanunk, hogy erről kicsit az ügyfél is tehet. Figyeljen oda ha ilyennel találkozik, és ne dőljön be nekik:

- Hirdet valaki USA telefonszámmal. Mindent megígér, konkrétan azt, amit hallani szeretne. Kint várja a repülőtéren, és azonnal kéri a közvetítési díjat. Persze erről előzően szó sem volt. Ha nem fizeti ki, akkor otthagyja. Ha igen, elviszi egy motelba, és kiteszi. Többé nem hall róla! Ne bízzon meg olyanban, akit sosem látott!

- "Találkozzunk plázában, presszóban, stb."

- "Fizessen most ennyit, és majd ................."

-"Nem is kell találkoznunk! Csak küldje el önéletrajzát, és kap egy kinti telefonszámot."

-"Elintézek önnek mindent. Vízumot, beutazási engedélyt, rep.jegyet. Munkát viszont önnek kell lebeszélnie. Itt a telefonszám."  Ez esetben az a gond, hogy a szervező sok-sok pénzért szervezi a dolgot. Mikor meg munkáról van szó, beszélje le ön. Ha gond van mit mond?! "Én munkát nem is intéztem. Kapott egy telefonszámot, és ön beszélte le." Ami igaz is, de neki már haszna van azáltal, hogy pénzért intézte önnek PL. az ESTA-t, ami 14$ csak. Hallottuk, hogy volt akinek 50.000 Ft-ért csinálták meg. Mi ingyen! Önnek csak a 14$-t kell befizetnie.

Kérjük figyeljen ezekre oda, és ne szaporítsa az "átvertek" számát!

Tisztelettel: TENGERENTUL.5mp.eu stábja.

Partnereink:
WELLS FARGO
VISA
DELTA AIR LINES
LUFTHANSA
AIR PARTNER repülőjegy iroda
WESTERN UNION


 

 

 

 
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!